נפיחות קבועה בחניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

07/08/2014 | 11:07 | מאת: גגג

היי בגיל 16 הורדתי גשר (בגלל רווחים גדולים ב4 השיניים הקדמיות) ונוצר לי מזה הרבה נפיחות בחניכיים (רק ב4 הקדמיות) - הרופא אמר בזמנו שזה נוצר כי השיניים בגלל הגשר זזו הרבה וככה החניכיים מגיבות. הוא הביא לי להשתמש במשחת שיניים שנקראת פרודונטקס והנפיחות ירדה קצת אבל לא לגמרי ודי התרגלתי למצב. אבל עכשיו, היום אני בת 22 וזה מפריע לי. החניכיים לא אדומות אדומות וזה לא נראה כמו דלקת, נראלי שפשוט החניכיים תפסו צורה ונוח להן להישאר ככה.. לפעמים אני מעסה אותם עם כרית האצבע ומוחצת וחושבת (מקווה שאני לא מדמיינת) שאני רואה הבדל, אבל אחרי יום המצב לדעתי חוזר לקדמותו. בקיצור- מה אוכל לעשות? יש איזשהוא פתרון? אני רוצה לציין שבצחצוח שיניים יורד לי משם דם לעיתים רחוקות, וקצת..

שלום רב כדאי שתפני לבדיקה אצל רופא מומחה לרפואת חניכיים אשר יעריך את הבעיה עליה את מתלוננת וישקול את הצורך בתיקון הבעיה האסתטית באופן כירורגי בהצלחה ד"ר ערן גבאי רופא מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים