מאוד מודאגת

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

29/05/2012 | 13:06 | מאת: אסתר

יותר מחודשיים חשה יובש בפה ורוק דמי אחרי שינה. ביקרתי אצל רופא שיניים ורופא אף אוזן גרוןוגאסטרולוג. הבדיקות היו תקינות. למי עלי לפנות כעט. אודה לכם על פנייתי מחכה לתשובה. תודה.

אסתר שלום ותודה על פניתך. ירידה בהפרשת רוק הינה תופעה נפוצה בעיקר בלילה ( באופן טבעי, כל מערכות הגוף מפחיתות פעילות בזמן השינה בלילה) על כן, כשאת מתעוררת את חשה בפה יבש. אולם, קיימים מצבים של ירידה בהפרשת רוק על רקע של נטילת תרופות, גיל והופעה וכו. בנוגע לדימום, זהו אחד הסימנים לדלקת חניכיים ( יחד עם סימנים נוספים כגון: חניכיים אדומים, נפוחים, ריח לא נעים וכו) אני ממליץ שתבדקי עי מומחה לרפואת חניכיים באיזור מגוריך על מנת לבחון האם את סובלת ממחלת חניכיים. בנוסף, אם הירידה בהפרשת הרוק קיימת גם בשאר שעות היום, פני למומחה לרפואת הפה.

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים