דילמה לניתוח

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

13/05/2014 | 12:57 | מאת: שירה

רציתי לשאול האם כדאי לעשות ניקוי שיניים לפני הניתוח חניכיים , והאם 3-3.5 חודשים זה לא מעט זמן מהניקוי הקודם , ואחרי הניתוחים שאצטרך האם אח"כ התדירות של הניקוי צריכה להיות פחותה לא כל -5-6 חודשים אלא כל פחות חודשים כלומר איך זה כדאי שיתבצע?

שירה שלום מרווח הזמן המקובל לפגישת תחזוקה אצל שיננית באנשים הסובלים ממחלת חניכיים ועברו ניתוחי חניכיים הוא 3 חדשים. נראה כי ההתלבטות שלך מיותרת או שאינך מקבלת הכוונה מספקת. פני לרופא החניכיים שמטפל בך לקבלת הנחיות ברורות בברכה ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים