מעין ציסטה בחניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

30/12/2013 | 19:53 | מאת: אביטל

שלום רב, בן זוגי טוען שיש לו סוג של ציסטה באזור החניכיים דבר שגורם לו כאבים שבאים והולכים ואותם הוא מפיג על לקיחת אדוויל, אבקש לקבל פרטים על האמור לעיל, כיצד מטפלים בנושא, עד לזימון של רופא השיניים כיצד אפשר להקל על הכאבים האם מים ומלח יכולים לעזור ? וכל פרט נוסף אשמח לקבל, בברכת ערב נעים, אביטל,

אביטל שלום על פי תיאורך יתכן ומדובר במורסה. במידה ואכן כך הדבר על בן זוגך לפנות בהקדם האפשרי לרופא שיניים אשר יאבחן ויתן טיפול מתאים. שטיפות ככלל אינן יעילות במצבים כאלה. גם טיפול אנטיביוטי, אשר יכול להרגיע את המצב בטווח הזמן הקצר אינו מהווה פתרון. קיים צורך לטפל במקור הזיהום למניעת חזרה של המצב החריף. רפואה שלמה דר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים