השחרה של החניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

11/11/2013 | 15:30 | מאת: דליה

לפני כמה שנים עשו לי כתר ולפני ימים ספורים התחלתי לסבול מכאבים סביבו. אחרי שהכאבים התחזקו, ניגשתי למראה ובדקתי וראיתי שכל האזור של השן עם הכתר שחור וכחול. הלכתי לרופא שיניים אחר שבדק אותי ואמר שהכול בסדר, אבל אני מפחדת! זה הגיוני שהחניכיים ישנו צבע ככה? זה לא עלול להיות נמק, או משהו?

תודה על פניתך. צבע כהה סביב כתרים יכול להיות עקב השתקפות דרך החניכיים של המתכת של הכתר או של המבנה. לפעמים גם תגובת דלקת מקומית מתבטאת בצבע הנל

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים