סד לילה למניעת חריקת שיניים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

02/11/2013 | 00:12 | מאת: דן

רופא השיניים שלי אמר שיעלה 1,200 ש"ח. אבי שאל את רופא השיניים שלו (כי לא זכר), אצלו עשה סד כזה לפני כמה שנים, והוא אמר שסד עולה בין 400 ל1,000 ש"ח - תלוי אם זה רך או קשה. או משהו כזה. למה הפערים הללו בין המחירים שאומרים 2 הרופאים? תודה רבה!

דן שלום צר לי אך לא אוכל לענות לשאלתך. מטרת הפורום היא לייעץ בנושאים הקשורים במחלות חניכיים ושתלים, בהתאם לתחום ההתמחות שלנו. איננו עוסקים בהשוואות מחירים. עליך לבחור את.הרופא המטפל שלך לפי מגוון שיקולים כמקצועיות, ידע, ניסיון, כימיה בין אישית וכמובן השיקול הכלכלי. כמובן שברוב המקרים קיימת קורלציה בין רמת המקצועיות וההשקעה בטיפול לעלות. קיים כלל זהב בנושא: לא תמיד הכי יקר הוא הכי טוב, אבל הכי זול הוא בטוח לא טוב. בברכה דר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים