שן בינה מתנדנדת

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

01/11/2013 | 00:16 | מאת: אבישי

שלום רב, לפני כשבועיים התחלתי להרגיש שינוי בסגירת הלסתות כך ששן הבינה העליונה מתחככת בתחתונה, לאחר כשבוע התחילה להתנדנד שן הבינה העליונה ולפני כיומיים נוצרה שלפוחית נוזלית מעט מכאיבה ליד שן הבינה המתנדנדת. עליי לעקור את השן, אשמח ואבקש לדעת מדוע נוצרה השלפוחית והאם ניתן לעקור במצב כזה? תודה רבה ושבת שלום

אבישי שלום נראה כי אתה סובל מזיהום אקוטי סביב שן הבינה, הנקרא בשפה המקצועית פריקורוניטיס. מומלץ שתפנה לכירורג פה ולסת לבדיקה. הרופא יקבע את תזמון עקירת השן ויקבע טיפול אנטיביוטי מתאים. שבת שלום דר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים