אינפקציה בחניכיים עקב צמיחת שן בינה

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

24/10/2013 | 15:10 | מאת: זיו

עד שיעקרו לי את השן- אמר לי רופא השיניים כי עלי לגרגר מים במלח לטיפול באינפקציה. 1. כמה פעמים ביום כדאי לגרגר מי מלח? 2. כמה זמן להשאיר את המים בפה לפני שאני יורק אותם? תודה רבה!

זיו שלום גרגור מי מלח אינו הפתרון למצבך. יש צורך בטיפול אנטיביוטי במהלכו יש לעקור את השן ועי כך להפטר ממקור הזיהום. פנה בהקדם לייעוץ וטיפול אצל מומחה לכירורגית פה ולסת בברכה דר ערן גבאי

25/10/2013 | 18:53 | מאת: זיו

השאלה היא, האם שייך בינתיים, עוד לפני עקירת השן לקבל מרופא השיניים מרשם לאנטיביוטיקה?

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים