חניכיים נפוחות

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

17/10/2013 | 23:39 | מאת: MIMICH

שלום יש לי ביומיים האחרונים חניכיים נפוחות בצד ימין למעלה מאיזה סיבות זה יכול לנבוע? ומה אפשר לעשות בנוגע לזה? אוכל לציין שהיו לי כמה מקרים כאלו בעבר שעברו לבד אחרי זמן קצר , אוכל גם לציין שאני יושן על כרית קצת קשה בזמן האחרון כך שאולי זה קשור לא יודע. אשמח לשמוע עצות

שלום רב נפיחות בחניכיים מקורה בדלקת. יתכן ומדובר בדלקת חניכיים או דלקת שמקורה בשן עצמה. בכל מקרה מצב זה מצריך טיפול. אני ממליץ לך לפנות לבדיקה אצל רופא חניכיים. בברכה דר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים