מבקש המלצה למברשת שיניים לחניכיים רגישות/מדממות

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

25/03/2012 | 08:50 | מאת: ארתור

שלום, אני בן 25, מזה כשנה יש לי דימום מהחניכיים בעת צחצוח. אני משתמש במשחת שיניים - "פרדונטקס" שהשיננית המליצה לי. רציתי בבקשה לקבל המלצה למברשת שיניים לא חשמלית טובה לחניכיים מדממות/רגישות. תודה מראש.

ארתור שלום המצב שאתה מתאר אינו קשור לרגישות של החניכיים הדימום המופיע בעת צחצוח נובע מדלקת חניכיים ממנה אתה סובל. עליך לשפר את טכניקת הצחצוח שלך בכדי להפטר מדלקת החניכיים. מומלץ שתבדק ע"י רופא חניכיים שיעריך את מצב החניכיים שלך וישלול סיבות אחרות לדימום מהחניכיים על סמך צילום סטטוס ובדיקה קלינית שבוע טוב ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים