חניכיים מדממות

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

01/09/2013 | 15:07 | מאת: ארנון

שלום. החניכיים שלי מדממות כמעט בכל צחצוח. מה גורם לזה ומה אפשר לעשות?

ארנון שלום החניכיים אינן אמורות לדמם בצחצוח. הדימום הינו תוצאה של דלקת חניכיים אשר נובעת מהצטברות רובד חיידקים בעקבות טכניקת צחצוח לקויה. עליך לפנות לבדיקה אצל רופא חניכיים אשר יעריך את חומרת הדלקת ויבדוק האם נגרם נזק למנגנון התאחיזה של השיניים. במסגרת הטיפול תזכה להדרכה בשמירה על היגיינה אורלית עם דגשים בהתאם למצבך. בברכה דר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים