נפיחות חניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

16/06/2013 | 06:14 | מאת: דניאל

יש לי כתר והלכתי להחליף לכתר קבוע עשו לי בדיקה ומאז החניכיים שלי באזור הכתר ממש ממש נפוחות האם יכול להיות שהכלים שהשתמו בהם לא היו נקיים (סטרילי) הנפיחות התחיל כשלושה ימים אחרי הבדיקה (הם לא עשו כלום חוץ מי כמה צילומים בדיקת השן והחניכיים..

דניאל שלום הכלים בהם נעשה שימוש במרפאות שיניים עוברים חיטוי ועיקור ולכן לא סביר שהם יהוו מקור לדלקת הסוערת עליה אתה מדווח. ככל הנראה הדלקת החמירה כתוצאה מהחיטוט בכיס החניכיים אשר עורר תגובה של החיידקים המאכלסים אותו. תופעה זו הינה נדירה אך יכולה להופיע במקרים של מחלת חניכיים מתקדמת. עליך להיבדק עי רופא חניכיים ולטפל בבעיית החניכיים לפני החלפת הכתר. איחולי בריאות דר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים