לא רואה שיפור במצב חניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

31/12/2012 | 13:53 | מאת: אסתי

עברתי ניקוי שיניים אצל הרופא שיניים שלי, הוא אמר שאחרי שינקה אותם אני אראה שיפור בנסיגת חניכיים שלי. אני לא רואה שיפור גדול. האם זה עניין של זמן או שזה לא באמת כך?

אסתי שלום בנסיגת חניכיים יש לטפל באופן מקצועי אצל מומחה בתחום. לאחר בדיקה יתאים לך הרופא את תוכנית הטיפול המתאימה לך. במהלך הטיפול תעברי הדרכה להיגיינה אורלית ובמידת הצורך הקצעות שורשים, (ניקוי עמוק). מכיוון שהגורם למחלת החניכיים הוא זיהום חיידקי דלקתי, ללא טיפול בכיסים בחניכיים ומניעת הצטברות פלאק מחדש ע"י צחצוח טוב וקפדני לא יתקבל שיפור משמעותי. מכאן שלצורך הצלחת הטיפול קיים צורך בטיפול והדרכה טובים ושיתוף פעולה של המתרפא. אני ממליץ לך לפנות לעזרה מקצועית בתחום, אצל רופא מומחה חניכיים, את תרגישי בהבדל באופן הטיפול ובתוצאה. בהצלחה ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים