נסיגת חניכיים אצל ילדים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

21/10/2012 | 21:08 | מאת: שיר

שלום! אצל בני בן ה9 נצפית נסיגה עמוקה בשן חותכת ראשונה קדמית בלסת תחתונ ממה לדעתכם הדבר יכול לנבוע ??? אודה על התשובה...

שיר שלום נסיגת חניכיים אצל ילדים במהלך תהליך בקיעת השיניים יכולה לנבוע ממספר סיבות ביניהן בקיעת שיניים במנח לא תקין, חבלה או במקרים נדירים מאוד, מחלת חניכיים של הגיל הצעיר. אני ממליץ לך לפנות לייעוץ אצל רופא חניכיים לאבחון מקור הבעיה. במקרים מסוימים נסיגת חניכיים במשנן מעורב בגיל של הבן שלך יכולה להסתדר בעצמה אך יש צורך לשלול את האופציה של מחלת חניכיים. בברכה ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים