כאבי שיניים איומים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

24/11/2017 | 07:36 | מאת: הסובלת

בוקר טוב... צד שמאל של הפה שלי נפוח שבוע בגלל שן תחתונה שאני צריכה לעקור... לא שן בינה... בנוסף שן לידה גם לא שן בינה גורמת לי כאבים חזקים... יש שם דלקת ואמרו לי לפני חצי שנה בערך על טיפול שורש שאני צריכה, הכאבים התחילו לפני חצי שנה, הפסיקו ועכשיו שוב התחילו... לא ישנתי יומיים מכאבים... אני מחפשת רופא שיניים שיוכל לקבל אותי היום ויעזור לי עם הכאבים האלה.... ממש כואב לי... משככי כאבים אני שותה הרבה וגם אוגמנטין שתיתי הרבה וזה כבר לא עוזר לי... יש מרפאות עזרה ראשונה בצפון? או שאולי יש פתרון אחר בלי רופא שיניים? אני מעדיפה פתרון אחר אבל נראה לי שאין... שאלה נוספת- איך רופא שיניים ירגיע את הכאבים? האם תהיה זריקה בטיפול? האם הוא יעקור לי בטיפול? תעזור לי מאוד אם תענה לי..

שלום וסליחה שהגעתי לשאלה רק עכשיו. לא הייתי ליד מחשב בימים האחרונים... מכל מקום - ישנן הרבה מאד מרפאות ורופאים המבצעים טיפולי עזרה ראשונה, אם הרופא/ה שלך אינם יכולים לקבל אותך לטיפול. המצב שאת מתארת דורש בדיקה מלאה עם צילומים כדי לאבחן נכון את הגורם לכאב לפני החלטה על דרך הטיפול הנכונה.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה