הארכת כותרת בשן טוחנת תחתונה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

05/09/2017 | 19:33 | מאת: ליאת

שלום אמרו לי שהניתוח מסובך יותר בשן טוחנת תחתונה במיוחד כמו אצלי האחרונה כלומר טוחנת שניה , כי אין לי בינה כבר והאם זה שיש לידה כתר אמרו לי אולי כדאי להוציא את הכתר ולעשות חדש כדי שיוכל לעשות לי את הניתוח בלי בעיה האטם הדבר נכון רוב הסיכויים שתהיה פגיעה וגם כדאי למנוע את זה ועוד שאלה אולי אצטרך גם הכי למעלה טוחנת שניה וגם שם יש כתר למעלה גם שם יהיה כדאי להוריד או הבעיה בדרך כלל מורגשת יותר באיזור למטה למעלה פחות בעיה ודבר שני אם באמת אצטרך את 2 המקומות לעשות ניתוחים האם אפשר את שתיהם ביחד או שזה לא כדאי וקצת מסוכן כי צריך ב-2 המקומות לשים חומר הרדמה ועושה את זה מסובך במיוחד ש-2 השיניים טוחנות , תודה.

שלום, מאחר והשאלות הן מאד ספציפיות, ומתייחסות למצב יחודי - האפשרות היחידהלדעת מה צריך לעשות זה לבדוק אותך יחד עם צילומים עדכניים. אני מציע שתפני למומחה/ית לשיקום כדי שיבדקו את מצבך ויתנו לך הסברים מפורטים על מצבך, ועל הפתרונות האפשריים.

06/09/2017 | 07:50 | מאת: ליאת

רק לגבי אפשר לעשות את 2 הארכות בו זמנית למרות שאחת בלסת תחתונה בצד אחד והשניה בלסת עליונה צד אחר או לא כדאי בגלל חומרי ההרדמה וכו..

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה