תזוזת שיניים בעקבות עקירת שן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

08/04/2017 | 17:08 | מאת: שירלי

עקרו לי שן בינה לפני כמה שבועות. ולשן לידה שבשיקום שכרגע הוחלט גם את הכתר הזמני להוריד שכאב לפני עקירת שן הבינה בגלל הדלקת ביניהן השאלה היא עד התור של ההחלמה שייצא עוד כמה שבועות ומשהורידו את הכתר הזמני למרות שנעשו כבר כל המדידות לקבוע ויוצא שלא הייתי עם כתר לא קבוע ולא הזמני איזה חודשיים וחצי בערך אולי טיפה יותר . האם במצב כזה עוד יוכלו לשים את הכתר הקבוע שעשו מדידות או שתהיה תזוזת שיניים והסיכוי רב יהיה שחייבים לעשות מדידות חדשות?

שלום צריך לבדוק את המקום לאחר הריפוי ולחליט בהתאם למה שקורה אצלך.

14/04/2017 | 14:42 | מאת: שירלי

אבל הסיכוי לתזוזת שיניים לאחר חודשיים וחצי ללא כתר זמני גדול ?

כן

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה