טיפול שורש בשן וכאבים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

25/02/2017 | 09:50 | מאת: אופק

יש לי כאבים בשן בינה שמחמירים , השאלה אם זה זיהום האם אפשר לעשות טיפול שורש בשן בינה או שחייבים שיני בינה רק לעקור , כרגע יש לי גם כאבים שהתחילו והתחזקו לא רק התקפים אלא בהרבה יותר כאבים במשך היום ממה שהיו ואדמומיות בחניכיים סביב השן האם אפשר לטפל במצב כזה ללא עקירה או לא כדאי ומדובר בשן בינה תחתונה?

ממה שאת מתארת הבעיה כנראה אינה דורשת טיפול שורש אלא טיפול בחניכיים באזור שן הבינה. כאשר אי אפשר לבצע טיפול כזה עקב בקיעה חלקית של השן וכאשר הסיכוי לבקיעה מלאה אינה סבירה - הפתרון לצערי הוא עקירה. פני לרופא/ה שיניים לברור העניין.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה