בבקשה עזרתך ד"ר

דיון מתוך פורום  מחלות לב והריון

27/08/2013 | 09:17 | מאת: אורלי

שלום רב אני בת 31 בריאה אין לחץ דם אין סכרת אין שומנים למעט בקע סרעפתי קטן מזה שבועיים יש שריפה בחזה כאבים קלים ודקירות רופא משפחה אמר מהבקע בכל זאת עשיתי בדיקת מאמץ היה בסדר אין סימני איסכמה רק נאמר לי שבמנוחה היו שינויי st קלים מה זה אומר?? האם זה כי פחדתי והיה דופק מהיר?? האם כי זזתי ודיברתי בבדיקה?? האם זה מסוכן?? תודה

לשינויים מינימליים בקטע ST במנוחה בד''כ אין שום משמעות. לא ניראה לי שיש סיבה לדעגה.

מנהל פורום מחלות לב והריון