נטילת דרלין בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות לב והריון

20/04/2013 | 10:51 | מאת: ימית

שלום, הנני בהריון שבוע 23 (תאומים).הנני סובלת מדופק לב מואץ, המגיע לעיתים בזמן מנוחה עד 110-120 לדקה. הקרדיולוג המליץ לי על לקיחת דרלין במינון נמוך אשר לא יאט את דופק הלב של העוברים, אך אני עדיין חוששת מלקיחת התרופה. יש לציין כי הדופק המואץ מופיע רק בזמן הריונות. מהי המלצתך? תודה רבה!

במרבית המקרים דרלין אינו גורם להאטת דופק של העובר. ניתן להעלות את המינון של התרופה תוך מעקב קצב לב בעובר ע" רופא נשים

מנהל פורום מחלות לב והריון