כאבים ודימום מוגבר

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

21/04/2012 | 09:56 | מאת: Stav1708

שבת שלום! אני בת 43 נשואה אם לארבעה ילדים.נשאית של הגנים:pt20210,פקטור 5 ליידן ו-mthfr.לאחר cva כמו כן עברתי אבלציה בלב בשל רפרוף פרוזדורים. מטופלת בקרדילוג ובפראדקסה במינון של 150 מ"ג פעמיים ביום. בשלוש השנים האחרונות החלותי לסבול מכאבים ברחם וכאבי גב תחתון מספר ימים לפני הווסת, עוצמת הכאב היא כזאת שאיני מסוגלת לעיתים אף לשבת. הבטן כמובן נפוחה וקיים חשש להכנס לשירותים בשל הכאב המלווה ביציאות. יש לציין שעוצמת הכאב מופחתת בזמן המחזור. לצערי הרב בשנה האחרונה סבלתי פעמים מpid שאילץ טיפול אנטיביוטי באשפוז. יש לציין שלא נמצא איזשהו חיידק שחסין לטיפול למזלי, בחצי שנה האחרונה משך הדימום הווסתי השתנה מ- 3 ימים לכדי שבוע ויותר, אך מה שמטריד בכך הוא עוצמת הדימום (אני מחליפה פד בממוצע כל חצי שעה בשלושה הימים הראשונים, וגם אז אני לפעמים מתלכלכת יש לציין שאני משתמשת בפדים הסופגים ביותר הקיימים בשוק) לאור האמור לעי?ל האים ניתן לאמר שאני סובלת מאנדומטריוזיס? האים עים בעיית הקרישיות יתר שלי יש טיפול שהוא לא הורמונלי האסור לי בתחליט האיסור. בתודה מראש וסליחה על ההיסטוריה הארוכה

שלום רב, תלונותיך מאד מאפיינות אנדומטריוזיס ואולי אך אדנומיוזיס שהינו אנדומטריוזיס ברחם שמאופיין בכאבים והדימום שאת מתארת. מצבך הרפואי הינו מורכב ודורש התייחסות רב תחומית. ניתן למצוא פיתרון לבעייתך. אני ממליץ שתפני למרפאתנו - מרפאה רב תחומית בטיפול באנדומטריוזיס בבי?ח מאיר ונוכל להעניק לסייע לך לפתור את כאבייך. בברכה ד?ר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים