בתהליך ברור של כאבי אגן

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

05/10/2014 | 21:39 | מאת: עדי

שלום, אני נמצאת בתהליך ברור של כאבי בטן שרק מחמירים. הענין הוא שמעולם לא סבלתי עד כדי כך כפי שמותאר באנדומטריוזיס.. ז"א היו לי כאבי מחזור די רגילים (לא מכירה מישהי סביבי שאין לה כאבים), לרוב בלי משכך כאבים אפילו. דימום קל (לפעמים קל מידי ומדאיג).. וללא כאבים מיוחדים או עקביים בזמן קיום יחסים...אני בד"כ מאד נהנית ומחכה לזה. עם זאת, אושפזתי לפני כחודש עם חשד ל PID (טיפול אנטביוטי לוריד) זאת מפני ששתיתי מס' פע' אנטיביטיקה בחצי שנה האחרונה, בגלל אורופלאסמה חוזר בשתן. ובחודשיים שלושה האחרונים היו כאבים קלים, שמאז שתם האישפוז (לפני חודש) רק הולכים ומחמירים... חשוב לי לציין, כי אופי הכאבים השתנה.. לפני האישפוז היה לי כאב דלקתי כזה, בעיקר בנרתיק ומידי פעם בצד.. ומאז האשפוז, זה כאבים של התכווצויות ותחושה שהאגן עומד להתפוצץ מלחץ. התחילו לבדוק אנדומטריוזיס, והוצע לי להתחיל סיזוניק. אני נוטלת כבר 18 יום, ומרגישה שהכאבים רק החמירו.. ולא די בזה, יש לי הפרשות כהות שלא נגמרות... מה שלא היה קורה לי אחרי וסת בד"כ. לא יודעת מה לעשות. מרגישה שהכל רק מחמיר ואין ישועה.. מה גם שהגלולות האלו נראה לי מכניסות אותי לדכאון, שאני מוצאת עצמי קוראת כמה סיבוכים יש מהאנד' הזה ואני נופלת לקרשים מיאוש. האם זה נורמלי שכואב ככה גם אחרי שבועיים וחצי גלולות? האם ההפרשות הולכות להיות נחלתי? אשמח לעזרה וסליחה אם הלאתי... עדי

עדי שלום, ראשית ברצוני להרגיעך, הצלחת טיפול באנדומטריוזיס לא נמדדת לאחר שבועיים או שלושה. את חייבת יותר סבלנות וחלק ניכר מתלונותיך צפויות לחלוף. בהמשך אני ממליץ שתפני למרפאה לבדיקה מלאה ומסודרת. בברכה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים