כאב בירך

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

28/08/2013 | 11:25 | מאת: אירית

שלום, יש לי אנדומטריומה בשחלה שמאלתי בגודל 25 מ"מ ללא בעיות גב. בחודשים האחרונים אני סובלת בזמן הביוץ מכאב ברגל בירך שמאל, האם ייתכן קשר בין האנדומטריומה לכאב בירך?

אירית שלום רב, למרות גודלה הקטן של האנדומטריומה בהחלט יתכן שהאנדומטריוזיס שלך גורם לתלונותיך. פעמים רבות יחד עם הציסטה ישנם גם מוקדי אנדומטריוזיס באותו איזור אשר לוחצים על עצבוב אגני שגורם לכאבים. את צריכה הערכה מסודרת ומלאה של אנדומטריוזיס ולאחריה ניתן יהיה לקבוע מה מקור כאביך וכיצד ניתן לעזור לך. את מוזמנת לפנות אלי ואשמח לעזור. בברכה ד"ר רון שינמן 054-8119887

02/09/2013 | 08:06 | מאת: אירית

במידה ואין מוקדי אנדומטריוזיס נוספים וזוהי צ'יסטת שוקולד הנמצאת בשחלה בלבד, יש סיכוי שזה גורם לכאב בירך באותו צד של השחלה?

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים