c-125

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

23/08/2012 | 17:14 | מאת: leili

אני סובלת מאנדומיטריוזיס מאז 1995. במשך השנים בדיקת c-125 היתה בד"כ סביב ה60. הבדיקה האחרונה חזרה כ-80. על מה בדיוק זה מצביע? (עלי לציין שלפני כמה חודשים עברתי ניתוח להוצאת גידול שפיר מכל האזורים הנגועים). תודה

שלום רב, חשוב לדעת מתי ביצעת את הבדיקה וכן לגבי סימפטומים או תלונות מהם את סובלת. לעיתים עליה ברמות ca125 יכול להצביע על חזרת אנדומטריוזיס. לכן אני ממליץ לך לפנות לבדיקה מסודרת בנושא. את ממליץ לפנות לבדיקה במרפאת אנדומטריוזיס. את מוזמנת לפנות למרפאת אנדומטריוזיס בביח מאיר או אלי ישירות בברכה דר שינמן 054-8119887

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים