נגישות
נגישות

הפסיכיאטר אמר שכנראה ולא אגיב לטיפול בתרופות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

19/09/2016 | 23:33 | מאת: אוסי

שלום לך דוקטור אני כל כך מיואשת שאין דברים כאלו, אחרי טיפול תרופתי לא הרגשתי הטבה כלשהי והרגע חזרתי מרופא הפסיכיאטר, עברתי כמה משפחות טיפול וגם תוספות של אריפליי, אדרונקס וריספרדל כחיזוק ניסיתי וולבוטרין, פבוקסיל, ציפרלקס, ויאפקס, מרוניל, , הרופא הרגע אמר לי שכנראה אין טעם לנסות, כי כנראה ולא אגיב לתרופות אם אכן מדובר בדיכאון עמיד, ככה שהשיקום שלי צריך להיות פסיכולוגי יחד עם ביטוח לאומי, ואולי אף לשקול נזעי חשמל, מחיפוש בפורמים שונים מתשובות אחרות שאכן אם מדובר בדיכאון עמיד כדאי לנסות סימבלטה ואם כאשר זה לא עוזר, אולי ללכת לשילוב של אנאפרניל עם פבוקסיל, כמובן שלא ניסיתי לא את זה ולא את זה ולא יודעת מה בנוגע לברינטיליקס? אתה חושב שהפסיכיאטר צודק בכך שלא אגיב לתרופות או שעדיין שווה לי לנסות? יש סיכוי שאגיב לתרופה כלשהי או שהמצב אבוד מבחינה תרופתית? אני לא רואה את עצמי משתקמת עם הדיכאון הזה, ובטח שלא הולכת לאשפוז יום פסיכיאטרי כל השבוע, אתה חושב שאחרי שאנסה סימבלטה או אנאפרניל עם פבוקסיל עליי לשקול טיפול בנזעי חשמל או שיש לך עוד הצעה לטיפול תרופתי או שילובי שלא שמתי לב אליו? ומה בנוגע לברינטיליקס?(או שילוב של שתי תרופות או יותר)

לקריאה נוספת והעמקה

שווה להמשיך לנסות!

29/09/2016 | 22:53 | מאת: אוסי

רופא נכבד באומרך ששווה להמשיך לנסות, מה להמשיך ומה לנסות? הרי אם לא מדובר בדיכאון עמיד, מה כן מדובר אם ניסיתי כבר חמישה סוגי תרופות והם נכשלו ועדיין אני סובל מתסמיני דיכאון?, מה עוד כדאי לנסות מבחינה תרופתית גם במיוחד אם מדובר בשילוב של תרופות לפני שעוברים לפתרון הבא שהוא נזעי חשמל או גרייה מגנטית?

מנהל פורום פסיכיאטריה