האם קשר ישיר של פיברומיאלגיה ופוסט טראונה לתאונה?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

20/04/2015 | 09:51 | מאת: יובל

נפגעתי בשתי תאונות עבודה 1. 2009 הרמת משאות כבדים - פריצות דיסק צוואר ומותן נכות צאוור 20% מותן 10%. 2. 2013 נכנס מברג לעין ימין נכות שיתוק עצב v1 ופזילה לימין סהכ נכויות 24% לאחר התאונה השנייה החלו כאסים בכל הגוף ואף דיכאון. עד שאופיינו הבעיות הללו עבר כשנה מיום התאונה השנייה. אני בטוח 100% כי הפיברו והפוסט טראומה נגרמו כתוצאה מהתאונה בעין אך הרופאים בקופ"ח נמנעים מלרשום קשר ישיר לתאונה ובכך אין לי איך לקבל זכויותיי כי אין החמרת מצב על בעיות שלא הוקרו בביטוח לאומי ואני מוצא עצמי ללא זכויות, מחוסר עבודה ומעס ובעיקר סובל. אגב..אני מטופל כבר שנה בבוטרנס 10 מג ולאחרונה אף התחלתי להשתמש בגראס רפואי אך המצב לא משתנה ומוסיף להיות קשה. האם אתה יכול להמליץ על רופא פסיכיאטר להערכת נכות בעניין זה?

03/05/2015 | 22:35 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום יובל כל רופא פסיכיאטר מומחה העוסק במתן חוות דעת יוכל לעשות זאת.

מנהל פורום פסיכיאטריה