עזרה מקצועית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/02/2012 | 21:42 | מאת: גל

בן 29 הייתי נוטל ע 5 שנים ריסטל כדור אחד ליום ולפני 5 חודשיים הרופא החליף לי אותה לציפרלקס ממש תעצור את הריסטל בפעם אחת ותתחיל לקחת ציפרלקס חצי כדור ליום לשבוע ולאחר מכן כדור שלם ולאחר מכן 2 כדורים בשבל חרדה ופאניקה ונתן לי גם וואבן ומודל בטענה עד שהציפרלקס יתחיל לעבוד מודל לא לקחתי אבל וואבן כן לקחתי חצי כדור מצי שצריך אפילו לפעמיים רק פעם בשבוע חצי עדור אבל את התופעות שקרוא לי תופעות לוואי מאוק קשות שבדיוק מה שנקרא סינדרום סרוטונין..תחושת ניתוק עצבנות קושי לישון סיוטי לילה כהות חושים לגמרי שאני אפילו היום ירדתי לחצי כדור על דעת עצמי שאוכל לתפקיד יש לציין שאני על חצי כדור ואני אני עולה לכדור חוזריים אלי אותם תופעות שברסיטל לא היו לי בכלל ..מה אני צריך לעשות במצב הזה עכשיו האם היה לי התקף סינדרום סרוטונין שעשה לי את כל הטראומה הזו .?? כשהייתי על 2 כדורים הרופא אמר לי תוריד לכדור כי מדובר במינון יתר עד לחצי כדור שהיום נכון אין חרדה אבל אני במצב של כהות חושים ותחושה של ניתוק לפעמים שלא היה לי בריסטל לא יודע מה לעשות אפילו המחשבות שלי השתנו וההתנהגות שלי השתנתה ..אומרים לי שאתה נהפכתה לאדיש מאוד שבחיים לא ראינו אותך כך .

01/02/2012 | 23:49 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

נראה שאכן כדאי לשקול להוריד מינון או לחילופין לחזור למינון הקודם לזמן מה ..הכל על פי הוועצות עם הרופא המטפל.

מנהל פורום פסיכיאטריה