האם כדור טונייט גורם להשמנה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

02/09/2020 | 03:40 | מאת: אלירן

היי אני בחור בן 40. פסיכאטר נתן לי כדורי טונייט לתקופה ארוכה שזה בעצם חומר אנטי היסטמין Doxylamine Succinate למטרת גמילה מכדורי שינה כגון נוקטורנו ובונדורמין. רציתי לדעת האם הכדור הזה גורם להשמנה כי הוא אנטי היסטמין . האם הוא מאט חילוף חומרים או גורם לתאבון כמו הכדורים האנטי פסיכותיים? תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

אכן עלול. את כדורי שינה כדאי להחליף ל cbt לשינה! בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה