הפסקת נורטילין 25מג

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

22/03/2020 | 12:32 | מאת: מוטי

שלום דר קיבלתי מרופא הגסטרו תרופה בשם נורטילין 25 מג פעם ביום (לפני השינה) עכב בעיות במערכת העיכול ...,העיניין טופל וחלף ואין ביכולתי להגיע לרופא ..איך אפשר להפסיק נורטילין 25 מג הבנתי שזה כדור פסיכיאטרי ואני חושש מתופעות גמילה ...בעבר נטלתי ssri והיה לי קשה להפסיק עכב הגמילה ..נטלתי נורטילין כמעט חצי שנה ועכשיו ברצוני להפסיק אשמח לעיצה

25/04/2020 | 18:36 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אין לפורום סמכות לענות על שאלות פרטניות ללא בדיקה. ככלל, מינון כזה הוא מינון מאוד נמוך..

מנהל פורום פסיכיאטריה