דחוף מאוד-איבחון וכדורים חדשים... אולי טעות -מה עושים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

29/02/2020 | 17:10 | מאת: דני

אובחנתי כי בעייתי היקרית היא מחנק חזק בגרון-כמו גוש.. קיבלתי סרוקסט 20× 2 ביום וקלונקס. כשלא השפיע פניתי לרופא אחר שאמר סכיזופרניה לאחר 20 דקות. אמר להמשיך עם-סרוקסט20×2 והוסיף 5diazepam ואריפלי 5מ ג לצערי המחנק בגרון ממשיך לא כמו מקודם אבל חזק... עם תופעות לוואי של דופק לב ,לחץ בחזה, הרגליים שלי כבדות ויש לי סחרחורות קשות שחולפות לאחר חצי שעה...עושה רושם שאלו תופעות קשות ועלי להחליף את הכדורים החדשים כ כ נראה לי שהאיבחון שניתן לי שגוי מה לעשות דוקטור,עצתך בדחיפות.

21/03/2020 | 19:15 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אם יש לך ספק באבחון כדאי לקבל חוות דעת נוספת אצל פסיכיאטר נוסף- זוהי זכותך!

מנהל פורום פסיכיאטריה