צמרמורת מוח בנטילת ויפאקס XR

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

18/11/2019 | 11:44 | מאת: מיתר

אהלן. נוטלת כחצי שנה ויפאקס XR 150 מ"ג בעקבות הפרעת פאניקה ואגרופוביה. חווה בימים האחרונים תופעת צמרמורת מוח (brain zaps). חוויתי את התופעה הנ"ל עם תחילת נטילה של מירו (אותו נטלתי למשך כ3 חודשים עד לפני חודשיים בערך)אך לא נעשה שינוי תרופתי מאז. התופעה כוללת התקפי צמרמורת מוח (כמו מכות חשמל קטנות), סחרחורת, חוסר שיווי משקל, כאב ראש והרבה תסכול. האם ניתן לעשות משהו על מנת למנוע את התופעה? האם קיימים מחקרים בנושא בנוגע לסיכונים של התופעה על המוח? תודה, מיתר.

01/12/2019 | 01:28 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך הייתי שוקל להחליף לאפשרויות הרבות הקיימות עבורך. בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה