חרדות ואי שקט בעיות הליכה ושווי משקל ללללללללללללללללללללללל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

05/11/2019 | 10:18 | מאת: ייעל

שלום דר לוקחת ציפרלקס5 מג לחרדה לא עוזר ובלילה 15 מג מירו לשינה וחצי לוריבן 0.5 מג כולם לא עוזרים לחרדה האם יתכן שהחרדה גורמת למעי רגיז כאבים בקיבה בושט בכל בית החזה לאי שקט לחוסר תפקוד בבית פחד לצאת מהבית ללא ליווי כי יש תחושה של טרום עילפון בעיות הליכה צליעה וחוסר יציבות התופעות האלו נהיו לפני חצי שנה בערך החרדה והדכאון ממושכים מי מהתרופות מגביר חרדה אי יציבות תופעות ניורולוגיות המירו הלוריבן או הציפרלקס יש לי גם לאחר אכילה צמרמורות חוסר עניין בכלום סובלת מבעיות עיכול הרזיה קשה כאבים בקיבה האם כל זה יתכן מחרדות ודכאון יש מעי רגיז עצירות או שלשולים אין לי מצב רוח ניסיתי לעות ציפרלקס יש לי מזה גם חרדה ונהיה לי מכדור 10 מג אי יכולת לישון לילה שלם וכן עצירות קשה מה ניתן להסיף לחמישה מג ציפרלקס על מנת להתגבר על החרדה דכאון כאבים גופניים קשים ניתן להוסיף לשיאה פעם ניסיתי ונפלתי ארצה על הגב והראש קבל מכה חזקה ירד דם לא התעלפתי פוחדת שאז נפגעתי במח הקטן שגורם לי לבעיות הלי כה צולעת לחוסר יציבות האם לנסות שוב יש לי גם ניורפטיה בשתי הרגליים מתקשה לעמוד צורב כואב מקרין לשוקיים פוחדת שתרופות פסיכיאטריות יגבירו אי יציבות סחרור סובלת גם מירידת לחץ דם וסוכר ואז יש תחושה של טרום עילפון הניורולוג מתלבט אם התופעות הן בשל הלוריבן המירו והציפרלקס ולא מהמח הקטן מה ניתן לעשות סובלת מאד

16/11/2019 | 17:42 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

האם עשית הדמיה למוח?

מנהל פורום פסיכיאטריה