שילוב תרופות עם אריפליי ולוסטרל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

16/06/2019 | 14:54 | מאת: inp

שלום רב.. אני בן 30 וסובל גם מדיכאון אני מקבל מעל 20 מ״ג אריפליי ו150 מ״ג לוסטרל(כחודש), הטיפול הזה יחסית עוזר לי והזיכרון השתפר מאוד(אחרי העלאת המינון של הלוסטרל ל 150.רק בחודש האחרון הבנתי עד כמה לא הבנתי את בעיות הזיכרון שיש והיו לי) יחסית לטיפולים שקיבלתי בעבר! לצערי הרב עדיין יש ימים ושעות שאני מרגיש מדוכא! רציתי לדעת אילו תרופות ניתן לשלב ביחד עם אריפליי ולוסטרל? ראוי לציין שיקבלתי: פאפראנן, ריספרדל, אדרונקס,פלוטין, קלונקס(שאני עדיין לוקח אבל פעם ב- ) - התרופות הופסקו עקב אי יעילות או עקב תופעות לוואי.. תודה והמשך שבוע טוב..

16/06/2019 | 18:03 | מאת: מני

שלום לך. אני לא באתי להחליף את הדוקטור בתשובה אליך , רק להעיר שלפני שמוסיפים תרופה נוספת צריך להגיע למקסימום מינון של הכדורים הנוכחיים , שזה אומר במקרה שלך 30 מיליגרם אריפליי ו200 מיליגרם לוסטרל. שיהיה לך רק בריאות ושמחה תמיד, בהצלחה! אנחנו איתך באותה סירה! :-)

02/07/2019 | 08:57 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

גם כאן צודק מני!

מנהל פורום פסיכיאטריה