דיכאון בהריון תוגה רבה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

09/03/2019 | 22:57 | מאת: חגית

שלום דר, אני בתחילת הריון יש לי רקע פסיכאטרי נוטלת סרוקוול כבר שנים רבות כעת אני לא מרגישה טוב בכלל בוכה המון לא אוכלת כלום מחשבות מודרניות מאוד התקפי חרדה קשים רוצה ממש לעשות הפלה מפחדת פחד מוות שיבעה לי עוד ילד אני עובדת בעבודה מסודרת איני יכולה לשבת ולקבל קהל כל רגע אני קמה לשירותים הולכת מקופפת בוכה למבוטחים...מספרת להם על המצב בלי שליטה יש לי אי שקט ..בורחת מהעבודה להתקלח ואז חוזרת המנהלת שלי כבר תפסה אותי כמה פעמים זה בלי שליטה ... יש לי תור לפסיכיאטר עוד שלושה שבועות מרגישה שאני לא יכולה לעבוד במצב כזה אין לי ימי מחלה האם מקבלים המלצה לשמירת הריון על מצב כזה?

25/03/2019 | 03:29 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך אפשר ותתקבל המלצה כזו על רקע נפשי. תרגישי טוב והריון קל!

מנהל פורום פסיכיאטריה