ארטן ואקטיזיה...................................

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

29/01/2019 | 16:09 | מאת: דודו

אני מרגיש חוסר שקט פנימי באיזור החזה עם מועקה בחזה עם רצון עז לעשן בשרשרת אני מקבל את הטיפול הבא : סרוקוול 600 מג , טגרטול 800 מג , סרוקסט 60 מג , מירו 30 מג ואנטומין 20-80 מג , אני גם נוטל דרלין במינון מקסימלי 240 מג שלא מרגיש שהוא עוזר לי לטיפול באי שקט התייעצתי עם פסיכיאטר בכיר והוא המליץ ליטול בנוסף לדרלין גם קלונקס 0.5 מג וגם ארטאן(פארטן) 5-10 מג לטיפול בחוסר שקט האם צעד זה יפחית\יטפל בחוסר שקט ??????? האם צריך להעלות את מינון הקלונקס לכדור של 2 מג או לא כדאי ????? האם אפשר ליטול ארטאן שני כדורים של 5מג בבת אחת(סה"כ 10 מג) בצהריים בבת אחת ???? האם אפשר ליטול ארטן בלי אוכל על קיבה ריקה ???

07/02/2019 | 09:19 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך שאלותיך מחייבות, מן הסתם, את בדיקתך ועל כן הייתי מפנה אותם לרופא שמטפל בך תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה