כדור lorivan לוריבן....

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

29/01/2019 | 15:59 | מאת: דוד

שלום ד''ר הבנתי שיש בעיית התמכרות לכדור לוריבן השאלה האם זה מזיק? אם לוקחים כדור 1 כל יום אז זה כמו תרופות נוגדות דיכאון כמו מירו וכו... אז האם יש בעיה להיות מטופל בלוריבן באופן קבוע, גם אם זה ממכר האם אפשר? אפשר הסבר בבקשה, תודה.

07/02/2019 | 09:16 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך עצם העובדה שאת נזקקת להרגעה מעידה שבקרבך מתקיימת רמת חרדה בסיסית שאיננה מטופלת ואין הומאוסטזיס. מצב שאיננו בריא לך. כדאי להתאזן ולייתר את הבנזודיאזפינים לחלוטין. תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה