רע לי בנשמה. אין לי טעם לחיים אני מפחד מאשתי.

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

29/12/2018 | 21:15 | מאת: דגל אדום

אתמול 28.12.18 לקחתי 8 כדורי אמביאן ו4 טרגין במטרה לא לקום ביום שבת בבוקר. רע לי. קשה לי. אשתי מתעללת בי נפשית. אני מפחד ממנה. אני מאובחן כסובל מפוסט טראומה בתאונת עבודה והפסיכיאטר שלי קבע שאני לא יציב נפשית. רע לי בנשמה. יש לי בור שכל מה שלא יכנס לא ימלא אותו. אני מרגיש מרוחק מהמשפחה שלי. כל הזמן אני מנסה למצוא נקודת אור ולא יכול למצוא אחת. אין לי עם מי לדבר למעט הפסיכיאטר שלי שזה פעם בכמה חודשים. אני רוצה להתגרש מאשתי אבל מפחד לאן אלך, היכן אעביר את הלילה. יש לי לחץ בחזה. אני מבקש עזרה

29/12/2018 | 21:30 | מאת: דגל אדום

כל הזמן כואב לי בנשמה. אני מפחד נלקחת צעד להתגרש מאשתי. אין לי עם מי לדבר. אני מרגיש מרוחק ומנודה מהמשפחה. איבדתי את מקומי כאב המשפחה. אני שונא את אשתי. לא יודע מה יהיה מחר. רע לי

08/01/2019 | 08:28 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך מדוע אתה נשאר בקשר שכל כך מרע איתך? מה משתק אותך ומפריע לך לצאת ממנו? האם תגיש לטיפול ותבדוק זאת עם עצמך? תרגיש טוב וחופשי לעשות כרצונך

מנהל פורום פסיכיאטריה