ייעוץ דחוף פסיכיאטרי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

16/07/2018 | 00:54 | מאת: שים

צריכה עזרה בבקשה (נקבע לי תור לפסיכיאטר רק לעוד שבועיים ובינתיים אובדת עצות). מזה כחודש וחצי, עקב טריגר משמעותי ושינוי תרופתי בו זמנית, אני מרגישה שמצבי הנפשי הולך ומחמיר. אני חווה דיכאון וחרדה ברמות שלא חוויתי עד כה. התקפים יומיומיים שגם התרופות (לוריוון ואלפרליד ) לא מצליחות לסייע לי על אף שהכפלתי את המינון.הסטרס פשוט לא חולף. תחושה כל הזמן של לחץ בחזה, קושי לנשום, רצון לבכות .. עשיתי טיול לחול בדרכ התנתקות עוזרת לי אבל פשוט סבלתי לא הצלחתי להנות בזמן שחברי לא הפסיקו להנות והרגשתי עוד יותר שמשהו דפוק אצלי. לא מתפקדת לא בבית ולא בעבודה. הרבה התקפים של אכילה ריגשית שרק מוסיפים למצב.. בנוסף אני מרגישה שאני מאבדת את זה. בתור בחורה אינטיליגנטית ומלומדת.. מתחילה לאחרונה ממש להתבלבל, לדבר שטויות, לעשות טעויות חישוב פשוטות, לשכוח דברים, לא מרוכזת בשום דבר, מתנהגת כמו מטומטמת. (לא התנהגות אופיינית). חברים מתחילים להתרחק.. ואני לפעמים חושבת שאני מתחילה להשתגע או לפתח מחלת נפש. מה הפתרון?

23/07/2018 | 08:07 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך אם את לא מוצאת תור קרוב לפסיכיאטר כדאי שגשי לרופא המשפחה- גם הוא יוכל לסייע ! אל תעלי את מינון הBZ כי הם ממכרים. תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה