הדרדרות במצב הנפשי עקב יציאה ממעגל העבודה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

19/12/2017 | 13:22 | מאת: אנונימית

שלום. בת 29. מזה שנה וחצי לא מצליחה למצוא עבודה. אני שולחת קורות חיים .הולכת לראיונות. ולא מצליחה להתקבל .זה מרסק לי את הדימוי העצמי . אני לא מצליחה לישון בלילות כבר תקופה .גם כשאני פיסית עייפה. המחשבות הרעות לא נותנות לי לישון. מרגישה הצפה רגשית. כל דבר ממוטט אותי נפשית . וגורם לי לחשוב עליו כל היום וקשה לי לתפקד ככה. אני רק מציינת שבעקרון האבחנה אצלי היא הפרעת אישיות גבולית. בעבר טופלתי גם אצל פסיכולוגים שלא עזרו (דינמיים ) וגם בעבר קבלתי תרופות .שמבחינתי. תרופות ממש עשו לי רע .אני ממש לא רוצה לחזור לקחת תרופות פסיכיאטריות. הייתי רוצה למצוא מטפלת שהיא יותר מטפלת בצורה מעשית במקום דינמית. ושלא תחייב אותי ליטול תרופות. ואני רוצה לציין. שאני מאוד רוצה להתקדם. ומבחינתי לחזור לטיפול נפשי זה להראות חולשה. אבל במצב של כיום אני כבר מרגישה שאין לי ברירה.

30/12/2017 | 22:06 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

לאבחנה כמו שלך מומלץ טיפול משולב ומותאם כאשר ה DBT הינה גישה כדאית.

מנהל פורום פסיכיאטריה