חרדה חברתית ואוקסיטוצין

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

22/11/2017 | 17:29 | מאת: ע.

שלום רב, אני בן 30, סובל מהפרעת אישיות, דיכאון,OCD וחרדה חברתית. רציתי לשאול בנוגע לחרדה החברתית- קראתי שקיים טיפול נוסף לשיחות ולתרופות בספריי אוקסיטוצין במשאף (לשיפור יכולות חברתיות) וככל הנראה זהו טיפול ניסיוני. האם יש לך מידע בנושא ואם כן איך אני יכול להשיג טיפול זה? האם ניתן להזמין באינטרנט מאתרים כמו איביי? תודה!

09/12/2017 | 18:40 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

לא ממליץ. כדאי לגשת לטיפול התנהגותי כמו אצל עמותת ׳מים שקטים׳ תרגיש טוב ולא ממליץ לקנות תרופות באינטרנט.

מנהל פורום פסיכיאטריה