האם שחפת אצל האב עלולה להשפיע על העובר/הילד?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

15/08/2016 | 22:35 | מאת: אירית

שלום. אילו השפעות יכולות להיות למחלת שחפת (בעבר או בהווה) אצל האב או הוריו, על העובר/ילד? האם ההשפעות עלולות לכלול היקף ראש קטן, חזה סנדלרים (שקוע), ליקויי למידה, היפוטוניה ו-ADHD? יש השפעות נוספות? כמו כן - אם הפורום הזה אינו מתאים, אודה על הפנייתי לפורום שכן מתאים. תודה

שלום רב, למיטב ידיעתי שחפת אצל האב לא אמורה להשפיע על העובר. רק עם האם חולה בשחפת פעילה בזמן ההיריון תיתכן השפעה. במידה שזה היה המצב ממליץ על פנייה בפורום היריון ולידה.

מנהל פורום מחלות ריאה