תפקודי ריאות מלאים בבקשה nsip

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

22/10/2020 | 17:11 | מאת: יאלוש

שלום ביצעתי תפקודי ריאות מלאים תוצאה של DLCO 48 ברקע nsip cellular pattern מינואר 2020 סובלת מהחמרה נשימתית כולל אישפוזים חוזרים בטיפול פרדניזון אימוראן לא ממש עוזר ממתינה לאישור לריטומקסיאב תוצאה של DLCO 68 בינואר 20 לפני ההחמרה השאלה אם הטיפול שהוצע לי זה אחרון כי אני הבנתי מרופא ריאות מטפל שאין טיפול חוץ ממה שכתבתי תודה וסליחה

שלום יאלוש, לדעתי יש לפנות למרכז השתלות להעריך את המצב לקראת אפשרות של השתלת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה