תוצאות ct חזה ללא חומר ניגוד

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

21/09/2020 | 22:24 | מאת: יאלוש

שלום רב ברקע nsip cellular type בטיפול פרדניזון אימוראן היתלקחויות ודלקות ריאה ואישפוזים כל חודש להלן מעתיקה מה שכתוב הצללות בצפיפות זכוכית מט בסיסי הריאות מתאימות לתמטים דפדנטים בולטות יותר בהשוואה לבדיקה קודמת הצללות נודולריות בהיקף קדמי של אונה ימנית עליונה הצללות תת סגמנטלית באונה ימנית אמצעית חדשה בהשוואה יכולה להתאים לתמט קטן או תהליך דלקתי הצללה תת סגמנטית צמודה לסדק בלינגולה בולטת יותר בהשוואה יכולה להתאים לתמט או תהליך דלקתי לא יודעת אם זה נותן משהו מבחינת טיפול לרופא ריאות אין מה להציע לי מלבד אימוראן פרדניזון ריטומקסיאב אין אישור תודה רבה

שלום, ריטקסימאב ניתן לקנות באופן חד פעמי. למרות שזה לא זול. פרט לכך הטיפול נראה מכסימלי.

מנהל פורום מחלות ריאה