לקיחת וינטולין או לקיחת סימביקורט

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

15/09/2020 | 23:27 | מאת: רונית

שלום ד"ר אני עם אסתמה קשה. לוקחת 8 שאיפות סימביקורט ומאוזנת. עליי לעבור בזמן הקרוב בימים שונים גם שיננית(לראשונה עם אסתמה קשה שהחמירה) וגם עירוי של ברזל. האם יהיה יותר חכם לקחת לפני היציאה מהבית עוד שאיפה של סימביקורט או שתיים באותו היום מה שיוביל אותי ל 9 או 10 שאיפות ביום, או שעדיף לקחת 2 שאיפות וינטולין לפני? חשבתי בנוסף כמה שעות קודםלקחת גם ספיריבה שיתן לי ל 24 שעות אפקט. ההתלבטות היא האם ונטולין או עוד סימביקורט. תודה מראש

שלום, אם את מאוזנת כך אני לא רואה סיבה לקחת עוד שאיפה באופן מונע כי כבר עכשיו את מקבלת מינון גבוה אבל אם את צריכה תוספת ממליץ על שאיפה נוספת של סימביקורט.

מנהל פורום מחלות ריאה