Nsip cellular type lung disease

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

15/09/2020 | 20:01 | מאת: יאלוש

שלום לאחר ביקור אצל רופא ריאות מלבד טיפול בריטוקסימאב אין טיפול יעיל למצבי אני נכון לעכשיו פרדניזון ואימוראן הבנתי שאין טיפול וכי המחלה אצלי בשל בעיה מתמשכת במערכת החיסון כל חודש פנאומוניה היתלקחויות לתרופה ריטומקסיאב אין לי אישור היא לא בהתוויה של המחלה מאחר ואין לי מחלת רקמת חיבור אם אכן אין טיפול יעיל אז מה כן אפשר לעשות המלצות ???? תודה בת 39

שלום, צריך לשקול השתלת ריאות. ממליץ להגיע למרכז השתלות לייעוץ.

מנהל פורום מחלות ריאה