עירוי פרינג'ט כשיש אסתמה קשה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

05/09/2020 | 12:45 | מאת: מיכל

שלום, יש לי אתסמה קשה ואלרגיות לאבק ועצים. עליי לעבור עירוי ברזל פרינג'קט עקב אנמיה. האם במצב שלי הסיכוי לתגובה אלרגית הוא יותר גבוה? ובמידה ובעירוי יהיה לי קצת קוצר נשימה ולא אדע האם זה בגלל העירוי או בגלל המצב הרגיל שלעיתים יכול להיות אצלי... האם זה מסוכן אם יתנו לי טיפול כמו אדרנלין או טיפול אחר שנותנים כשלמשעה אין באמת אלרגיה לעירוי? תודה מראש

שלום, עקרונית לא אמורה להיות בעיה אבל הטיפול נעשה בהשגחה רפואית כדי להתכונן אם תהיה בעיה.

מנהל פורום מחלות ריאה