אסטמה והמון ליחותתתת

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

11/08/2020 | 03:47 | מאת: יוגל

היי אני סובל מהמון ליחות גם מאכלים מסויימים זה טריגר לליחה אז אולי מהבטן בכלל? אבל בכל מקרה אין לי הרבה סימפטומים של רפלקוס עכשיו אני על משאפים קבוע ואין שיפור אחרי חצי של זולייר לא נתן הטבה בכלל האם היית ממליץ לי לעשות ברונוכוסקופיה לראות את מקור הליחה או שאין טעם ? הליחה שלי נתקעת לי בגרון שעות במהלך היום נורא מפריע לתפקוד הכללי ואני במצב הזה כבר שנתיים כמעט הייתי רוצה לשמוע את עצה שלך

שלום, כדאי לברר אם יש זיהום כרוני או חיידקים בליחה. תרבית ליחה, סיטי, אנטיביוטיקה מתאימה ובהחלט גם ברונכוסקופיה באה בחשבון.

מנהל פורום מחלות ריאה