היתלקחויות Nsip cellular lung disease

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

30/06/2020 | 18:33 | מאת: יאלוש

שלום רב בת 39 ברקע Nsip cellular type בטיפול באימוראן פרדניזון יש לי היתלקחויות בתדירות גבוהה ביותר כל חודש בינואר האחרון לאחר שניראה שיפור הדמייתי לפי הרופא ראות והורדה של כדור אימוראן ל50 מג פעם ביום ונישארתי בדיוק יומיים במינון הזה והיתלקחויות קשות מאז ו2 אישפוזים כאמור לפני יומיים שוחררתי מאישפוז בעקבות היתלקחות קשה שכעת עם פרדניזון 40 מד ואימוראן אבל זה לא עוזר בקושי לא יכולה לדבר סיטורציה מאוד נמוכה גם במנוחה עם חמצן 6 ליטר בדקה 24 שעות גם עם חמצן בקושי יכולה ללכת החמרה מאוד קשה לא מתפקדת ממתינה לרופאה אימונולוגית בשביל להתחיל טיפול ביולוגי לפי המלצה של רופא ראות מטפל rituximab השאלה למה בצורה כל כך מהירה המחלה הזו מדרדרת?? מה עוד אפשר לעשות ואשמח לדעת אם יש טיפול יעילים יותר תודה וסליחה על האורך

שלום, אני מבין את התסכול. מקווה שהמבטרה תעזור. מעבר לכך צריך לראות את כל הנתונים במרפאה.

מנהל פורום מחלות ריאה