דיקור סיני לטיפול באסתמה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

11/05/2020 | 23:09 | מאת: שני

שלום, יש לי אסתמה קשה ואני מטופלת ב 8 שאיפות פוסטר. האם ידוע לך אם דיקור סיני עזר למטופלים שלך או בכלל יש משהו מבוסס שמראה שזה יכול מעט לעזור? כמובן בנוסף לטיפול התרופתי. אני מנסה למצוא משהו טבעי שימנע ממני להחמיר ולהגיע לפרדניזון קבוע. זולאייר לא עזר לי, ואין לי אייזונפילים גבוהים. תודה מראש

שלום, אין לי ניסיון בדיקור סיני. יש תרופה ביולוגית חדשה ששמה דופילומאב שמתאימה גם לחולים ללא אאוזינופילים גבוהים.

מנהל פורום מחלות ריאה