מחלות רקע בצל הקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

20/04/2020 | 21:31 | מאת: גלי

שמי גלי בת 55 ועברתי לפני 15 שנה שני ניתוח קיצור קיבה .בשני נקרעה לי השרעפת .והיה לי נוזל פלוראלי בראה .יש לי תמט בריאה .אני מתפקדת רגיל (המון צרבות ).אין סכרת אין לחץ דם .גם חמתן בדם תקין .אם אני רצה ואו מתאמצת יש קוצר נשימה ליעתים .לא נזקקת למשאף ביום יום .כרגע בח"לת לא יודעת אם מותר לי לחזור לעבודה

שלום, לפי הנחיה של משרד הבריאות, נכון לעכשיו, מי שיש מחלה ממושכת של דרכי הנשימה עדיין צריך לשמור על ריחוק חברתי. מציע להתייעץ עם הרופא המטפל שיש לו את כל הנתונים לגבייך.

מנהל פורום מחלות ריאה